9.3.2018

Thaye Dorje, Hänen Pyyhyytensä 17. Gyalwa Karmapa, ja hänen rakastettu vaimonsa Sangyumla ovat iloisia saadessaan jakaa uutisen siitä, että he odottavat ensimmäistä lastaan.

Karmapa toivoo, että viimevuotisen avioliittoilmoituksen tavoin tämä uutinen hyödyttää suuresti tiibetinbuddhalaista karma-kagyü-linjaa ja kagyü-koulukuntaa.

Niin Sangyumla kuin tuleva vauvakin voivat hyvin. Laskettu aika on syyskuun ensimmäisellä viikolla.

Myös 15. Karmapa Khakyab Dorje oli isä. Hänellä oli kolme poikaa, joista kaksi hän tunnisti jälleensyntyneiksi mestareiksi (2. Jamgön Kongtrül ja 12. Shamarpa Tugsey Jamyang).

Karmapa sanoo:

Sydämeni on täynnä iloa. Sangyumlalla ja minulla on kallisarvoinen tilaisuus ja vastuu olla vanhempia ja noudattaa omien äitiemme ja isiemme suurta esimerkkiä.

Haluamme myös ilmaista sydämelliset kiitoksemme teille kaikille. Olemme saaneet tuhansia tukiviestejä sen jälkeen, kun ilmoitimme avioliitostamme viime vuonna.

Sangyumla on kertonut minulle, että hän tuntee itsensä siunatuksi ja tervetulleeksi maailmanlaajuiseen perheeseemme, ja uskon, että suhtaudutte samalla rakkaudella tulevaan vauvaamme.

Roolini Karmapana jatkuu samanlaisena kuin aina ja on nyt saanut jollakin tavoin vielä lisää tarkoitusta, lisää vastuuta ja lisää myötätuntoa. Minulla on vahva tunne, että tästä vauvasta tulee erityislisä karma-kagyü-perheeseemme.

Kolmantena avioituneena ja toisena isäksi tulevana Karmapana luotan siihen, että kaikki päätökseni tulevat hyödyttämään kallisarvoista linjaamme ja kaikkia tuntevia olentoja nyt ja tulevien sukupolvien aikana.

H.P. 17. Karmapa Thaye Dorje ja hänen vaimonsa Sangyumla
H.P. 17. Karmapa Thaye Dorje ja hänen vaimonsa Sangyumla Rinchen Yangzom
Karmapalla ja Sangyumlalla on iloisia uutisia kerrottavana…