Seuraa RSS-syötettä reaaliajassa

RSS-syötteen välityksellä voit saada ilmoituksen, kun uusi tiedote, tapahtumailmoitus tai blogimerkintä on julkaistu verkkosivuillamme. Syöte sisältää tiedotteen otsikon, otteen sisällöstä ja suoran linkin, josta jutun pääsee lukemaan kokonaisuudessaan. RSS-syötteitä voi seurata joko erikseen koneeseen tai matkapuhelimeen asennettavalla RSS-lukijalla, nettiselaimen RSS-lukijalla tai syötteiden keruuseen tarkoitetun web-sivuston kautta (esim. feedly.com). RSS-syötteen voi lisätä myös joihinkin postiohjelmiin, jolloin voit lukea tiedotteitamme sähköpostieviestien tapaan. Lisäksi monet web-palveluiden personoidut etusivut ja sivupalkit voi asettaa lukemaan RSS-syötteitä. Netistä ladattavista erillisistä RSS-lukijoista löydät lisätietoa hakukoneilla hakusanoilla ”RSS” ja ”aggregator” tai ”reader”.

Seuraava syöte sisältää kaikki sivustollamme julkaistavat uudet tapahtumailmoitukset, keskusten tiedotteet ja blogimerkinnät, joten suositeltavaa on seurata tätä:

Seuraavat syötteet eivät sisällä tapahtumailmoituksia:

Pelkät tapahtumailmoitukset löytyvät tästä:

Sähköpostikoosteet eivät toimi enää

Google on lopettanut palvelun, jolla Feedburner-syötteestä oli mahdollista saada sähköpostitse ilmoitus syötteen päivityksistä. Näin ollen aiemmin käytössä olleet sähköpostikooosteet eivät enää toimi.

Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa!

Timanttipolun Twitter-tili on https://twitter.com/Timanttipolku. Lisäksi usealla keskuksellamme on omat Facebook-sivunsa: Helsinki, Lahti, Turku.