Sähköpostikoosteet eivät toimi enää

Google on taannoin lopettanut palvelun, jolla Feedburner-syötteestä oli mahdollista saada sähköpostitse ilmoitus syötteen päivityksistä. Näin ollen aiemmin käytössä olleet sähköpostikooosteet eivät enää toimi. Selvitämme vaihtoehtoisia tapoja asian hoitamiseksi.

Seuraa RSS-syötettä reaaliajassa

RSS-syöte tuo ruudullesi automaattisesti ilmoituksen heti, kun uusi tiedote, tapahtumailmoitus tai blogimerkintä on julkaistu verkkosivuillamme. Syöte sisältää tiedotteen otsikon, otteen sisällöstä ja suoran linkin, josta jutun pääsee lukemaan kokonaisuudessaan.

RSS-syötteitä voi seurata joko erikseen koneelle asennettavalla RSS-lukijalla, nettiselaimen RSS-lukijalla tai feedien keruuseen tarkoitetun web-sivuston kautta (esim. feedly.com). RSS-syötteen voi lisätä myös joihinkin postiohjelmiin, jolloin voit lukea Timanttipolun tiedotteita aivan kuten sähköpostejasi. Lisäksi monet web-palveluiden personoidut etusivut ja sivupalkit voi asettaa lukemaan RSS-syötteitä. Netistä ladattavista erillisistä RSS-lukijoista löydät lisätietoa hakukoneilla hakusanoilla ”RSS” ja ”aggregator” tai ”reader”. Alla on RSS-syötteitä, joista saatat olla kiinnostunut:

Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa!

Ilmoituksia tapahtumista ja mielenkiintoisista blogimerkinnöistä julkaistaan myös Timanttipolun Twitter-tilillä https://twitter.com/Timanttipolku. Voit seurata twiittejä esimerkiksi älypuhelimellasi. Lisäksi usealla keskuksellamme on omat Facebook-sivunsa: Helsinki, Lahti, Turku.