Tilaa sähköpostikooste Feedburner-palvelun kautta

Voit tilata Feedburner-palvelun kautta koosteen sivustollamme julkaistuista uusista tapahtuma- ja uutistiedotteista sekä blogimerkinnöistä. Saat sähköpostikoosteen kerran päivässä, mikäli uusia tiedotteita tai merkintöjä on julkaistu. Tämä on helpoin tapa seurata tiedotteitamme, mikäli et halua käyttää erillistä RSS-lukijaa. Tilaa sähköpostikooste seuraavalla englanninkielisillä Feedburner-tilauslomakkeella:

Voit halutessasi peruuttaa tilauksen milloin tahansa jokaisen viestin lopussa olevan unsubscribe now -painikkeen avulla.

Seuraa RSS-syötettä reaaliajassa

RSS-syöte tuo ruudullesi automaattisesti ilmoituksen heti, kun uusi tiedote, tapahtumailmoitus tai blogimerkintä on julkaistu verkkosivuillamme. Syöte sisältää tiedotteen otsikon, otteen sisällöstä ja suoran linkin, josta jutun pääsee lukemaan kokonaisuudessaan. Seuraavaan RSS-syötteeseen koostuvat kaikki sivustollamme julkaistavat tapahtuma- ja uutistiedotteet sekä blogimerkinnät:

RSS-syötteitä voi seurata joko erikseen koneelle asennettavalla RSS-lukijalla, nettiselaimen RSS-lukijalla tai feedien keruuseen tarkoitetun web-sivuston kautta. RSS-syötteen voi lisätä myös joihinkin postiohjelmiin, jolloin voit lukea Timanttipolun tiedotteita aivan kuten sähköpostejasi. Lisäksi monet web-palveluiden personoidut etusivut ja sivupalkit voi asettaa lukemaan RSS-syötteitä. Netistä ladattavista erillisistä RSS-lukijoista löydät lisätietoa hakukoneilla hakusanoilla ”RSS” ja ”aggregator” tai ”reader”. Alla on muita, tarkemmin kohdistettuja RSS-syötteitä, joista saatat olla kiinnostunut:

Seuraa meitä Twitterissä ja Facebookissa!

Ilmoituksia tapahtumista ja mielenkiintoisista blogimerkinnöistä julkaistaan myös Timanttipolun Twitter-tilillä https://twitter.com/Timanttipolku. Voit seurata twiittejä esimerkiksi älypuhelimellasi. Lisäksi usealla keskuksellamme on omat Facebook-sivunsa: Helsinki, Lahti, Turku.