Säännölliset yhteismeditaatiot

Aika: tiistaisin ja torstaisin klo 19, perjantaisin klo 20 ja sunnuntaisin klo 17
Paikka: Helsingin Timanttipolku-buddhalainen keskus
Katuosoite:
Liisankatu 16 A 8
Huom! Ovet ovat avoinna puoli tuntia ennen meditaation alkua. Alaoven ollessa kiinni soita oven vierestä löytyvää ovikelloa tai soita keskuksen puhelinnumeroon.

Johdanto buddhalaisuuteen joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo 19

Joka kuukauden ensimmäinen tiistai (3.3., 7.4., 5.5. jne.) klo 19 keskuksessamme Liisankadulla järjestetään johdantopuhe (n. 10 min) Timanttipolku-buddhalaisuudesta kiinnostuneille. Ilta jatkuu yhteismeditaatiolla, joka päättyy klo 20 mennessä. Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa kokeilemaan meditaatiota ja tutustumaan toimintaamme!Liisankatu 16 A 8, Helsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus

Torstaisin kansainvälinen ilta

Aina torstaisin vietämme keskuksessamme kansainvälistä iltaa, jolloin meditaatiot ja dharmapuheet ovat englanniksi. Joka kuukauden ensimmäinen torstai järjestetään johdantopuhe englanniksi.

Tilaa Helsingin Timanttipolku-keskuksen tiedotelista!

Jos haluat saada tietoja Helsingin Timanttipolku-buddhalaisen keskuksen järjestämistä tapahtumista, kuten yleisöluennoista, opettajavierailuista ja meditaatioviikonlopuista, voit saada tiedot suoraan sähköpostiisi liittymällä tiedotelistallemme. Listalle liittyminen ja listalta poistuminen on vaivatonta:

  • Jos haluat liittyä tiedotelistalle, lähetä sähköpostia osoitteeseen: hkidwbn+subscribe@googlegroups.com. Saat tämän jälkeen ”Liittymispyyntö ryhmälle…”-viestin. Jos sinulla ei ole Gmail-sähköpostiosoitetta, älä klikkaa viestissä olevaa ”Liity tähän ryhmään” -painiketta vaan vastaa viestiin oman sähköpostiohjelmasi Vastaa-painikkeen avulla.
  • Jos haluat peruuttaa tilauksen, lähetä sähköpostia osoitteeseen hkidwbn+unsubscribe@googlegroups.com.

Yhteystiedot

Olmme FacebookissaHelsingin Timanttipolku-buddhalainen keskus
Liisankatu 16 A 8
00170 HELSINKI
Puh. +358 451 383 231
E-mail: Helsinki (at) Diamondway-center.org

Huom! Pyydämme lähettämään vain sähköpostia, ei tekstiviestejä.