Säännölliset yhteismeditaatiot

Aika: Tiistaisin klo 19 ja perjantaisin klo 20 (ovet avautuvat 15 minuuttia aiemmin)
Paikka:
Helsingin Timanttipolku-buddhalainen keskus
Katuosoite:
Tarkk’ampujankatu 1 C 44

Johdanto buddhalaisuuteen joka kuukauden ensimmäinen tiistai ja perjantai

Joka kuukauden ensimmäinen tiistai klo 19 ja perjantai klo 20 keskuksessamme järjestetään johdantopuhe (n. 10 min) Timanttipolku-buddhalaisuudesta kiinnostuneille. Tiistain ilta on suomenkielinen ja perjantain englanninkielinen. Ilta jatkuu yhteismeditaatiolla, joka päättyy tiistaisin klo 20 mennessä ja perjantaisin klo 21 mennessä. Tilaisuus on maksuton, eikä siihen tarvitse ilmoittautua erikseen. Tervetuloa kokeilemaan meditaatiota ja tutustumaan toimintaamme!

Tilaa Helsingin Timanttipolku-keskuksen tiedotelista!

Jos haluat saada tietoja Helsingin Timanttipolku-buddhalaisen keskuksen järjestämistä tapahtumista, kuten yleisöluennoista, opettajavierailuista ja meditaatioviikonlopuista, voit saada tiedot suoraan sähköpostiisi liittymällä tiedotelistallemme. Listalle liittyminen ja listalta poistuminen on vaivatonta:

  • Jos haluat liittyä tiedotelistalle, lähetä sähköpostia osoitteeseen: hkidwbn+subscribe@googlegroups.com. Saat tämän jälkeen ”Liittymispyyntö ryhmälle…”-viestin. Jos sinulla ei ole Gmail-sähköpostiosoitetta, älä klikkaa viestissä olevaa ”Liity tähän ryhmään” -painiketta vaan vastaa viestiin oman sähköpostiohjelmasi Vastaa-painikkeen avulla.
  • Jos haluat peruuttaa tilauksen, lähetä sähköpostia osoitteeseen hkidwbn+unsubscribe@googlegroups.com.

Yhteystiedot

Olmme FacebookissaHelsingin Timanttipolku-buddhalainen keskus
Tarkk’ampujankatu 1 C 44
00130 HELSINKI
Puh. +358 451 383 231
E-mail: Helsinki (at) Diamondway-center.org

Huom! Pyydämme lähettämään vain sähköpostia, ei tekstiviestejä.