Yhteismeditaatiot

Aika: tiistaisin ja torstaisin klo 19 (joka kuukauden ensimmäisenä torstaina yhteismeditaatio pidetään englanniksi). Ovi on avoinna kello 18.30 lähtien.
Paikka: Turun Timanttipolku-Buddhalainen Keskus
Katuosoite: Kirsikkatie 15


syys
1
pe
Turku: 1.9. Timanttipolku-opettaja Edita Berger pitää luennon
syys 1 @ 18:00

Timanttipolku-opettaja Edita Berger (Saksa) vierailee Turun Timanttipolku-keskuksella perjantaina 1.9 ja pitää luennon aiheesta ”Buddhalainen harjoitus Timanttipolulla”. Oviraha on 6 euroa.

Edita Berger otti buddhalaisen turvautumisen vuonna 1983 ja piti lama Ole Nydahlin toiveesta jo puoli vuotta myöhemmin ensimmäisen luentonsa Timanttipolku-opettajana. Hän on koulutukseltaan psykoterapeutti ja asuu Hampurissa.

Tervetuloa!

Tutustumisillat uusille

Yhteismeditaatiomme ovat aina ohjattuja eikä mitään erityisvalmisteluja tarvita meditaation aloittamiseen, joten ensikertalaiset ovat tervetulleita joka tiistai ja torstai! Järjestämme kuitenkin joka kuukauden ensimmäisenä tiistaina klo 19 erityisesti uusille suunnatun tutustumisillan, jolloin pidämme lyhyen johdantoluennon ennen yhteismeditaatiota. Meditaation jälkeen on mahdollisuus kysellä kysymyksiä ja tutustua lähemmin toimintaamme.

Turun Timanttipolku-Buddhalainen Keskus
Turun Timanttipolku-Buddhalainen Keskus

Yhteystiedot

Olemme FacebookissaTimanttipolku-Buddhalainen Keskus, Turku
Kirsikkatie 15
20720 TURKU
Puh. +358 45 1501909
E-mail: Turku (at) Diamondway-center.org