Helsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus

Säännölliset yhteismeditaatiot

Aika: perjantaisin klo 20, kaikkina muina päivinä klo 19
Paikka: Helsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus
Katuosoite:
Liisankatu 16 A 8
Huom! Ovet ovat avoinna puoli tuntia ennen meditaation alkua. Alaoven ollessa kiinni soita oven vierestä löytyvää ovikelloa tai soita keskuksen puhelinnumeroon.

Mar
5
ke
Helsinki: Luentoja buddhalaisuudesta 5.11.–6.11.
Mar 5 – Mar 6 koko päivä

Buddhalaisuuden opettajat Gabi Volenko ja Lena Leontjeva vierailevat Helsingissä 5.11.–6.11.2014 ja pitävät luentoja buddhalaisuudesta. Alustavaa tietoa:

Ke 5.11. klo 19: Yleisöluento
Paikka: ilm. myöh.

To 6.11. klo 19: Yleisöluento
Paikka: Balderin sali (Aleksanterinkatu 12)

Lisätietoa luennoista lähiaikoina.

Gabi VolenkoGabi Volenko, joka asuu Wuppertalin Timanttipolku-keskuksessa, on harjoittanut buddhalaisuutta yli 30 vuotta ja toiminut lama Ole Nydahlin valtuuttamana buddhalaisuuden opettajana vuodesta 1990. Hänellä on ollut merkittävä rooli Venäjän Timanttipolku-keskusten perustamisessa.

Lena LeontjevaLena Leontjeva on koulutukseltaan matemaatikko mutta on sittemmin vaihtanut ammattiaan useaan otteeseen. Lena otti buddhalaisen turvautumisen lama Ole Nydahlilta vuonna 1992 ja on tämän pyynnöstä opettanut buddhalaisuutta vuodesta 1998. Lena on asunut Moskovan Timanttipolku-keskuksessa vuodesta 1998, ja hänen keskeisiä dharma-aktiviteettejaan ovat kääntäminen, kirjojen toimittaminen ja Buddhism.ru-lehden päätoimittajana toimiminen. Vuonna 2011 Lena väitteli Venäjän tiedeakatemiasssa karma-kagyü-linjan varhaisesta historiasta ja erityisesti Marpan, kagyü-linjan tiibetiläisen esi-isän, toiminnasta.

Helsinki: Tiedotteet | Muut RSS-syötteet |

Johdanto buddhalaisuuteen joka keskiviikko klo 19

Joka keskiviikko klo 19 keskuksessamme Liisankadulla järjestetään johdantoluento (n. 40 min) ja meditaatio (n. 20 min) Timanttipolku-buddhalaisuudesta kiinnostuneille. Meditaation jälkeen on mahdollista jatkaa iltaa nauttien yhteisestä teehetkestä. Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa kokeilemaan meditaatiota ja tutustumaan toimintaamme!

Torstaisin kansainvälinen ilta

Aina torstaisin vietämme keskuksessamme kansainvälistä iltaa, jolloin meditaatiot ja dharmapuheet ovat englanniksi.

Tilaa Helsingin Timanttipolku-keskuksen tiedotelista!

Jos haluat saada tietoja Helsingin Timanttipolku-Buddhalaisen Keskuksen järjestämistä tapahtumista, kuten yleisöluennoista, opettajavierailuista ja meditaatioviikonlopuista, voit saada tiedot suoraan sähköpostiisi liittymällä tiedotelistallemme. Listalle liittyminen ja listalta poistuminen on vaivatonta:

  • Jos haluat liittyä tiedotelistalle, lähetä sähköpostia osoitteeseen: hkidwbn+subscribe@googlegroups.com. Saat tämän jälkeen ”Liittymispyyntö ryhmälle…”-viestin. Jos sinulla ei ole Gmail-sähköpostiosoitetta, älä klikkaa viestissä olevaa ”Liity tähän ryhmään” -painiketta vaan vastaa viestiin oman sähköpostiohjelmasi Vastaa-painikkeen avulla.
  • Jos haluat peruuttaa tilauksen, lähetä sähköpostia osoitteeseen hkidwbn+unsubscribe@googlegroups.com.

Yhteystiedot

Helsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus
Liisankatu 16 A 8
00170 HELSINKI
Puh. +358 451 383 231
E-mail: Helsinki (at) Diamondway-center.org