Helsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus

Säännölliset yhteismeditaatiot

Aika: tiistaisin ja sunnuntaisin klo 19, perjantaisin klo 20 (lisäksi johdantoluento uusille perjantaisin klo 19)
Paikka: Helsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus
Katuosoite:
Liisankatu 16 A 8
Huom! Ovet ovat avoinna puoli tuntia ennen meditaation alkua. Alaoven ollessa kiinni soita oven vierestä löytyvää ovikelloa tai soita keskuksen puhelinnumeroon.

helmi
12
pe
Helsinki: Kristian Zachon luennot 12.2.–14.2.2016 @ Helsingin Timanttipolku-Buddahalainen Keskus
helmi 12 – helmi 14 koko päivä

KristianKristian Zacho Kööpenhaminasta vierailee Helsingissä viikonloppuna 12.2.–14.2.2016 ja luennoi seuraavasti: perjantaina iltaluento klo 20, lauantaina iltaluento klo 19 ja sunnuntaina päiväluento klo 12. Oviraha: 7 euroa/luento. Viikonlopun kaikki luennot yhteishintaan 18 euroa. Tervetuloa!

Kristian Zacho (s. 1978) otti buddhalaisen turvautumisen lama Ole Nydahlilta vuonna 2001 ja on tämän pyynnöstä opettanut buddhalaisuutta vuodesta 2008. Kristian on ammatiltaan historian ja liikunnan opettaja, ja hän on asunut Kööpenhaminan Timanttipolku-buddhalaisessa keskuksessa vuodesta 2003 asti.

Helsinki: Tiedotteet | Muut RSS-syötteet |

Johdanto buddhalaisuuteen joka perjantai klo 19

Joka perjantai klo 19 keskuksessamme Liisankadulla järjestetään johdantoluento (n. 40 min) Timanttipolku-buddhalaisuudesta kiinnostuneille. Ilta jatkuu yhteismeditaatiolla klo 20. Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa kokeilemaan meditaatiota ja tutustumaan toimintaamme!

Tiistaisin kansainvälinen ilta

Aina tiistaisin vietämme keskuksessamme kansainvälistä iltaa, jolloin meditaatiot ja dharmapuheet ovat englanniksi.

Tilaa Helsingin Timanttipolku-keskuksen tiedotelista!

Jos haluat saada tietoja Helsingin Timanttipolku-Buddhalaisen Keskuksen järjestämistä tapahtumista, kuten yleisöluennoista, opettajavierailuista ja meditaatioviikonlopuista, voit saada tiedot suoraan sähköpostiisi liittymällä tiedotelistallemme. Listalle liittyminen ja listalta poistuminen on vaivatonta:

  • Jos haluat liittyä tiedotelistalle, lähetä sähköpostia osoitteeseen: hkidwbn+subscribe@googlegroups.com. Saat tämän jälkeen ”Liittymispyyntö ryhmälle…”-viestin. Jos sinulla ei ole Gmail-sähköpostiosoitetta, älä klikkaa viestissä olevaa ”Liity tähän ryhmään” -painiketta vaan vastaa viestiin oman sähköpostiohjelmasi Vastaa-painikkeen avulla.
  • Jos haluat peruuttaa tilauksen, lähetä sähköpostia osoitteeseen hkidwbn+unsubscribe@googlegroups.com.

Yhteystiedot

Helsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus
Liisankatu 16 A 8
00170 HELSINKI
Puh. +358 451 383 231(o (poissa käytöstä: +358 451 383 231)
E-mail: Helsinki (at) Diamondway-center.org