Helsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus

Säännölliset yhteismeditaatiot

Aika: tiistaisin ja sunnuntaisin klo 19, perjantaisin klo 20 (lisäksi johdantoluento uusille perjantaisin klo 19)
Paikka: Helsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus
Katuosoite:
Liisankatu 16 A 8
Huom! Ovet ovat avoinna puoli tuntia ennen meditaation alkua. Alaoven ollessa kiinni soita oven vierestä löytyvää ovikelloa tai soita keskuksen puhelinnumeroon.

touko
11
ke
Helsinki: Julianne Ferenczyn luento ngöndrosta 11.5. klo 19 @ Helsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus
touko 11 @ 19.00 – 21.00

Julianne Ferenczy (Wien) pitää luennon ngöndrosta, neljästä perusharjoituksesta, Helsingin Timanttipolku-Buddhalaisessa Keskuksessa (Liisankatu 16 A 8) keskiviikkona 11.5. klo 19. Oviraha 7 euroa.

Julianne pitää Helsingissä myös kaksi yleisöluentoa viikonloppuna 14.5.–15.5. Lue lisää Juliannesta ja yleisöluennoista tästä.

touko
14
la
Helsinki: Julianne Ferenczyn yleisöluennot 14.5. ja 15.5. @ Helsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus
touko 14 – touko 15 Koko päivä

Julianne Ferenczy (Wien) vierailee Helsingin Timanttipolku-Buddhalaisessa Keskuksessa (Liisankatu 16 A 8) ja pitää seuraavat yleisöluennot viikonloppuna 14.5.–15.5.2016:

Lauantai 14.5. klo 19: Yleisöluento ”Näkemys, meditaatio ja toiminta”. Oviraha 7 euroa.
Sunnuntai 15.5. klo 12: Yleisöluento ”Viisi buddhaperhettä”. Oviraha 7 euroa.

Lämpimästi tervetuloa!

Julianne FerenczyJulianne Ferenczy (s. 1960, Hampuri) otti buddhalaisen turvautumisen lama Ole Nydahlilta vuonna 1984. Hän on matkustanut lama Olen ja edesmenneen Hannah Nydahlin kanssa ympäri Eurooppaa, Venäjällä, Aasiassa, Australiassa ja Etelä-Amerikassa ja asunut pitkiä aikoja Hampurin ja Münchenin Timanttipolku-buddhalaisissa keskuksissa. Vuodesta 2005 lähtien Julianne on lama Olen pyynnöstä opettanut buddhalaisuutta Keski-Euroopassa, Venäjällä, Espanjassa, Etelä-Afrikassa ja Etelä- ja Pohjois-Amerikassa. Hän on työskennellyt lakimiehenä musiikkiteollisuudessa vuodesta 1992 ja perheasioiden sovittelijana vuodesta 2005. Nykyään Wienissä asuva Julianne on vuodesta 2014 lähtien tehnyt kabareemaisia performansseja, joilla on buddhalainen sisältö: onnellisuus.

Helsinki: Tiedotteet | Muut RSS-syötteet |

Johdanto buddhalaisuuteen joka perjantai klo 19

Joka perjantai klo 19 keskuksessamme Liisankadulla järjestetään johdantoluento (n. 40 min) Timanttipolku-buddhalaisuudesta kiinnostuneille. Ilta jatkuu yhteismeditaatiolla klo 20. Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa kokeilemaan meditaatiota ja tutustumaan toimintaamme!

Tiistaisin kansainvälinen ilta

Aina tiistaisin vietämme keskuksessamme kansainvälistä iltaa, jolloin meditaatiot ja dharmapuheet ovat englanniksi.

Tilaa Helsingin Timanttipolku-keskuksen tiedotelista!

Jos haluat saada tietoja Helsingin Timanttipolku-Buddhalaisen Keskuksen järjestämistä tapahtumista, kuten yleisöluennoista, opettajavierailuista ja meditaatioviikonlopuista, voit saada tiedot suoraan sähköpostiisi liittymällä tiedotelistallemme. Listalle liittyminen ja listalta poistuminen on vaivatonta:

  • Jos haluat liittyä tiedotelistalle, lähetä sähköpostia osoitteeseen: hkidwbn+subscribe@googlegroups.com. Saat tämän jälkeen ”Liittymispyyntö ryhmälle…”-viestin. Jos sinulla ei ole Gmail-sähköpostiosoitetta, älä klikkaa viestissä olevaa ”Liity tähän ryhmään” -painiketta vaan vastaa viestiin oman sähköpostiohjelmasi Vastaa-painikkeen avulla.
  • Jos haluat peruuttaa tilauksen, lähetä sähköpostia osoitteeseen hkidwbn+unsubscribe@googlegroups.com.

Yhteystiedot

Helsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus
Liisankatu 16 A 8
00170 HELSINKI
Puh. +358 451 383 231(o (poissa käytöstä: +358 451 383 231)
E-mail: Helsinki (at) Diamondway-center.org

Huom! Pyydämme lähettämään vain sähköpostia, ei tekstiviestejä.