Säännölliset yhteismeditaatiot

Aika: tiistaisin, torstaisina sunnuntaisin klo 19, perjantaisin klo 20 (lisäksi johdantoluento uusille tiistaisin klo 19)
Paikka: Helsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus
Katuosoite:
Liisankatu 16 A 8
Huom! Ovet ovat avoinna puoli tuntia ennen meditaation alkua. Alaoven ollessa kiinni soita oven vierestä löytyvää ovikelloa tai soita keskuksen puhelinnumeroon.


joulu
15
la
Helsinki: Jakub Kadlecin yleisöluento ”Buddhalaisuus jokapäiväisessä elämässä” la 15.12.2018 klo 18 @ Helsingin Timanttipolku-buddhalainen keskus
joulu 15 @ 18:00 – 21:00

Jakub Kadlec (Tšekki) vierailee Helsingissä ja pitää yleisöluennon ”Buddhalaisuus jokapäiväisessä elämässä” lauantaina 15.12.2019 klo 18 Helsingin Timanttipolku-buddhalaisessa keskuksessa (Liisankatu 16 A 8). Luento englanniksi. Oviraha 7 euroa. Tervetuloa!

Jakub Kadlec (s. 1975) otti buddhalaisen turvautumisen vuonna 1994. Hän on toiminut Tšekin Timanttipolku-buddhalaisen yhdistyksen puheenjohtajana vuodesta 1997 ja opettanut buddhalaisuutta lama Ole Nydahlin pyynnöstä vuodesta 2002. Ammatiltaan Jakub on tuotepäällikkö.

Johdanto buddhalaisuuteen joka tiistai klo 19

Joka tiistai klo 19 keskuksessamme Liisankadulla järjestetään johdantoluento (n. 20 min) Timanttipolku-buddhalaisuudesta kiinnostuneille. Ilta jatkuu yhteismeditaatiolla. Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa kokeilemaan meditaatiota ja tutustumaan toimintaamme!Liisankatu 16 A 8, Helsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus

Torstaisin kansainvälinen ilta

Aina torstaisin vietämme keskuksessamme kansainvälistä iltaa, jolloin meditaatiot ja dharmapuheet ovat englanniksi.

Tilaa Helsingin Timanttipolku-keskuksen tiedotelista!

Jos haluat saada tietoja Helsingin Timanttipolku-Buddhalaisen Keskuksen järjestämistä tapahtumista, kuten yleisöluennoista, opettajavierailuista ja meditaatioviikonlopuista, voit saada tiedot suoraan sähköpostiisi liittymällä tiedotelistallemme. Listalle liittyminen ja listalta poistuminen on vaivatonta:

  • Jos haluat liittyä tiedotelistalle, lähetä sähköpostia osoitteeseen: hkidwbn+subscribe@googlegroups.com. Saat tämän jälkeen ”Liittymispyyntö ryhmälle…”-viestin. Jos sinulla ei ole Gmail-sähköpostiosoitetta, älä klikkaa viestissä olevaa ”Liity tähän ryhmään” -painiketta vaan vastaa viestiin oman sähköpostiohjelmasi Vastaa-painikkeen avulla.
  • Jos haluat peruuttaa tilauksen, lähetä sähköpostia osoitteeseen hkidwbn+unsubscribe@googlegroups.com.

Yhteystiedot

Olmme FacebookissaHelsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus
Liisankatu 16 A 8
00170 HELSINKI
Puh. +358 451 383 231
E-mail: Helsinki (at) Diamondway-center.org

Huom! Pyydämme lähettämään vain sähköpostia, ei tekstiviestejä.