Säännölliset yhteismeditaatiot

Aika: tiistaisin, torstaisina sunnuntaisin klo 19, perjantaisin klo 20 (lisäksi johdantoluento uusille tiistaisin klo 19)
Paikka: Helsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus
Katuosoite:
Liisankatu 16 A 8
Huom! Ovet ovat avoinna puoli tuntia ennen meditaation alkua. Alaoven ollessa kiinni soita oven vierestä löytyvää ovikelloa tai soita keskuksen puhelinnumeroon.


touko
5
pe
Helsinki: Yomaira Urquian ja Jeremiah Hendrenin luennot 5.5.–7.5. @ Helsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus
touko 5 – touko 7 Koko päivä

Yomaira (Yomi) Urquia ja Jeremiah Hendren vierailevat Helsingissä ja pitävät seuraavat luennot Helsingin Timanttipolku-buddhalaisessa keskuksessa (Liisankatu 16 A 8):

Pe 5.5. klo 19: Yleisöluento: ”Timanttipolku-buddhalaisuus”. Oviraha 7 euroa.
La 6.5. klo 18: Luento ”Rakkaus ja parisuhde”. Oviraha 7 euroa.
Su 7.5. klo 11: Luento ”Matkustaminen Laman kanssa”. Oviraha 7 euroa.

Viikonlopun kaikki kolme luentoa yhteishintaan 18 euroa. Tervetuloa!

Yomi otti turvautumisen Caracasissa vuonna 2003 ja matkusti Eurooppaan ensi kerran vuotta myöhemmin. Matkustettuaan lähes vuoden lamojemme seurassa hänelle tarjoutui mahdollisuus asua muutaman vuoden Madridin buddhalaisessa keskuksessa ja kokea, mitä on kasvaa ja työskennellä yhdessä ystävien kanssa. Lama Olen pyynnöstä Yomi alkoi opettaaa Pohjois-Amerikassa vuonna 2011 asuessaan Bostonissa. Yomi ja hänen miehensä Jeremiah asuvat nyt Münchenissä lähellä Eurooppa-keskusta, jossa riittää paljon tehtävää. Matkustaminen lamojen, erityisesti lama Olen, seurassa muutaman vuoden ajan on herättänyt Yomissa suuren luottamuksen opettajaansa kohtaan, ja siitä kiitollisena hän jakaa mielellään kokemuksensa keskuksessa.

Jeremiah otti turvautumisen lama Olelta lapsena Kaliforniassa 1990-luvulla. Opiskellessaan yliopistossa hän auttoi perustamaan Timanttipolku-buddhalaisen keskuksen Bostoniin. Hän ja hänen vaimonsa Yomi muuttivat Saksaan vuonna 2010 toiveenaan edesauttaa yhteyden vahvistamista Timanttipolku-toiminnan välillä Atlantin molemmin puolin. Lama Ole pyysi Jeremiahia opettamaan vuonna 2015, ja hän pitää erityisesti opettamisesta yhdessä Yomin kanssa.

Johdanto buddhalaisuuteen joka tiistai klo 19

Joka tiistai klo 19 keskuksessamme Liisankadulla järjestetään johdantoluento (n. 20 min) Timanttipolku-buddhalaisuudesta kiinnostuneille. Ilta jatkuu yhteismeditaatiolla. Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa kokeilemaan meditaatiota ja tutustumaan toimintaamme!Liisankatu 16 A 8, Helsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus

Torstaisin kansainvälinen ilta

Aina torstaisin vietämme keskuksessamme kansainvälistä iltaa, jolloin meditaatiot ja dharmapuheet ovat englanniksi.

Tilaa Helsingin Timanttipolku-keskuksen tiedotelista!

Jos haluat saada tietoja Helsingin Timanttipolku-Buddhalaisen Keskuksen järjestämistä tapahtumista, kuten yleisöluennoista, opettajavierailuista ja meditaatioviikonlopuista, voit saada tiedot suoraan sähköpostiisi liittymällä tiedotelistallemme. Listalle liittyminen ja listalta poistuminen on vaivatonta:

  • Jos haluat liittyä tiedotelistalle, lähetä sähköpostia osoitteeseen: hkidwbn+subscribe@googlegroups.com. Saat tämän jälkeen ”Liittymispyyntö ryhmälle…”-viestin. Jos sinulla ei ole Gmail-sähköpostiosoitetta, älä klikkaa viestissä olevaa ”Liity tähän ryhmään” -painiketta vaan vastaa viestiin oman sähköpostiohjelmasi Vastaa-painikkeen avulla.
  • Jos haluat peruuttaa tilauksen, lähetä sähköpostia osoitteeseen hkidwbn+unsubscribe@googlegroups.com.

Yhteystiedot

Olmme FacebookissaHelsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus
Liisankatu 16 A 8
00170 HELSINKI
Puh. +358 451 383 231
E-mail: Helsinki (at) Diamondway-center.org

Huom! Pyydämme lähettämään vain sähköpostia, ei tekstiviestejä.