Helsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus

Säännölliset yhteismeditaatiot

Aika: perjantaisin klo 20, kaikkina muina päivinä klo 19
Paikka: Helsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus
Katuosoite:
Liisankatu 16 A 8
Huom! Ovet ovat avoinna puoli tuntia ennen meditaation alkua. Alaoven ollessa kiinni soita oven vierestä löytyvää ovikelloa tai soita keskuksen puhelinnumeroon.

Jou
8
ma
Helsinki: Tasso Kallianiotis vierailee ja luennoi Helsingissä 8.12.–9.12.2014 @ Helsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus
Jou 8 – Jou 9 koko päivä

Tasso Kallianiotis Yhdysvalloista vierailee 8.12.–9.12.2014 Helsingin Timanttipolku-Buddhalaisessa Keskuksessa (Liisankatu 16 A 8) ja pitää seuraavat luennot:

Ma 8.12. klo 19: Luennon aihe ilmoitetaan myöhemmin. Oviraha 7 euroa.
Ti 9.12. klo 19: Luennon aihe ilmoitetaan myöhemmin. Oviraha 7 euroa.

Lisätietoa lähiaikoina.

TassoTasso Kallianiotis on harjoittanut buddhalaisuutta yli 30 vuotta. Hän otti turvautumisen lama Ole Nydahlilta vuonna 1982, ja hän on vastaanottanut opetuksia ja välityksiä monilta karma-kagyü-linjan korkea-arvoisilta lamoilta. Vuonna 1993 Tasso ryhtyi organisoimaan New Yorkin Timanttipolku-keskuksen toimintaa ja alkoi lama Olen pyynnöstä opettaa Timanttipolun menetelmiä. Tällä hetkellä Tasso asuu Connecticutissa, jossa hän työskentelee suuryhtiön ohjelmistoarkkitehtina. Suurimman osan vapaa-ajastaan hän viettää opettaen buddhalaisuutta ja vetäen kursseja ja retriittejä ympäri Pohjois-Amerikkaa ja Eurooppaa. Hän on myös antanut Timanttipolku-buddhalaisuuteen liittyviä radiohaastatteluja ja julkaissut artikkeleita Buddhism Today -lehdessä.

Helsinki: Tiedotteet | Muut RSS-syötteet |

Johdanto buddhalaisuuteen joka keskiviikko klo 19

Joka keskiviikko klo 19 keskuksessamme Liisankadulla järjestetään johdantoluento (n. 40 min) ja meditaatio (n. 20 min) Timanttipolku-buddhalaisuudesta kiinnostuneille. Meditaation jälkeen on mahdollista jatkaa iltaa nauttien yhteisestä teehetkestä. Tilaisuus on maksuton. Tervetuloa kokeilemaan meditaatiota ja tutustumaan toimintaamme!

Torstaisin kansainvälinen ilta

Aina torstaisin vietämme keskuksessamme kansainvälistä iltaa, jolloin meditaatiot ja dharmapuheet ovat englanniksi.

Tilaa Helsingin Timanttipolku-keskuksen tiedotelista!

Jos haluat saada tietoja Helsingin Timanttipolku-Buddhalaisen Keskuksen järjestämistä tapahtumista, kuten yleisöluennoista, opettajavierailuista ja meditaatioviikonlopuista, voit saada tiedot suoraan sähköpostiisi liittymällä tiedotelistallemme. Listalle liittyminen ja listalta poistuminen on vaivatonta:

  • Jos haluat liittyä tiedotelistalle, lähetä sähköpostia osoitteeseen: hkidwbn+subscribe@googlegroups.com. Saat tämän jälkeen ”Liittymispyyntö ryhmälle…”-viestin. Jos sinulla ei ole Gmail-sähköpostiosoitetta, älä klikkaa viestissä olevaa ”Liity tähän ryhmään” -painiketta vaan vastaa viestiin oman sähköpostiohjelmasi Vastaa-painikkeen avulla.
  • Jos haluat peruuttaa tilauksen, lähetä sähköpostia osoitteeseen hkidwbn+unsubscribe@googlegroups.com.

Yhteystiedot

Helsingin Timanttipolku-Buddhalainen Keskus
Liisankatu 16 A 8
00170 HELSINKI
Puh. +358 451 383 231
E-mail: Helsinki (at) Diamondway-center.org